Spordiklubi Traps


Uus Eurotramp Ultimate

2022. märtsi päris viimastel päevadel jõudis meile otse Saksamaalt uus batuut - Eurotramp Ultimate. Kuna meie kõige vanem batuut oli juba üpris vanaks jäänud (ostsime selle pea 8 aastat tagasi ja juba siis oli see kasutatud) ning kõik tahtsid uuema peal hüpata, siis oli hädasti vaja teist samaväärset batuuti kärvale.

Taas oli hirmus töö seda 300 kg kaaluvat kolakat trepist üles veeretada, aga tänu abilistele saime sellega taas hakkama.

Võrk on ilus valge, matid kõvad ning torud läikivad. Ja lastele meeldis väga selle peal hüpata. Pidi olema teistsugune kui vana Eurotramp Ultimate.

Uus varustus klubile! 2022. aasta alguses soetasime LEADER programmi toel Airbagi ehk täispuhutava turvapadja ning uue võistlusbatuudi koos turvavarustusega. Projekti tulemusel muutuvad treeningud tänu Airbagile mitmekülgsemaks ja huvitavamaks, sest lastel ja noortel on võimalik uusi saltosid õppida turvaliselt ja pehmelt. Suureneb ka klubis treenivate laste konkurentsivõime võistlustel, sest seeriatesse lisanduvad keerulisemad elemendid.