Spordiklubi Traps


Airbag

2022. märtsi lõpus saabus meile kauaoodatud Airbag. Tänu Airbagile saab nüüd maanduda väga pehmelt väljaspoole batuuti ja saab sinna sisse harjutada keerulisemaid elemente. Airbagi valisime pikalt ning võrdlesime mitme tootja poolt pakutud võimalusi. Lõpuks valisime BagJump Airbagi, mis saabus meile Austriast.
Kõigepealt saabus pealmine kate, nädalake hiljem jõudis kohale ka Airbag ise. Kuna isegi pakitult on see päris suur ja kaalub pea 200 kg, siis selle trepist üles saali tassimine oli paras jõutreening.

Uus varustus klubile! 2022. aasta alguses soetasime LEADER programmi toel Airbagi ehk täispuhutava turvapadja ning uue võistlusbatuudi koos turvavarustusega. Projekti tulemusel muutuvad treeningud tänu Airbagile mitmekülgsemaks ja huvitavamaks, sest lastel ja noortel on võimalik uusi saltosid õppida turvaliselt ja pehmelt. Suureneb ka klubis treenivate laste konkurentsivõime võistlustel, sest seeriatesse lisanduvad keerulisemad elemendid.